Bas-ICS
Improving ∙ Coaching ∙ Solving

  _____________________________

   _____________________________

    _____________________________

     _____________________________

      _____________________________

       _____________________________

        _____________________________

         Het vernieuwen/formuleren van uw Missie en Visie.

         Net als voor een sporter is het voor bedrijven noodzakelijk doelen te stellen en deze na te streven. Een hogere omzet, meer winst en grotere kostenbesparingen zijn de voor de hand liggende economische doelen. Maar wat zijn de doelen qua continuïteit, groei en maatschappelijk belang?

         Bas-ICS formuleert, op basis van uw wensen, de doelen op deze en andere vlakken. Samen met u en uw team wordt de visie gedestilleerd uit deze vooraf gestelde doelen. Deze breed gedragen visie geeft leidraad voor de missie die daarvoor nodig is. Een helder stappenplan in combinatie met een tijdslijn en subdoelen vormt de missie die uw bedrijf op koers houdt.