Bas-ICS
Improving ∙ Coaching ∙ Solving

  _____________________________

   _____________________________

    _____________________________

     _____________________________

      _____________________________

       _____________________________

        _____________________________

         Verzuimpreventie

         Je niet lekker voelen, ziek zijn, je 'unheimlich' voelen. We kennen het allemaal en vaak zijn dat de klachten die gegeven als men zich ziek meldt op het werk. Helaas wordt dit ziekteverzuim vaker veroorzaakt door een gevoel van onbehagen of een milde ontevredenheid over het werk.

         Kleine dingen zoals de secundaire en tertiare taken van een werknemer, het niet kunnen opschieten met een collega of het irritante zoemen van de airco zijn voorbeelden van de kleine dingen die reden kunnen zijn waarom het ziekteverzuim hoger is dan feitelijk medisch.

         Bas-ICS kan u helpen uw bedrijf anders in te richten en te ontwikkelen zodat deze kleine, maar zeker relevante punten, weggenomen worden en uw ziektverzuim sterk terug zal lopen. Samen met een Arbodienstverlener kijken wij naar uw huidige situatie en beleid en begeleiden we u, uw bedrijf en werknemers naar een gezondere toekomst. Ziekteverzuim voorkomen, verminderen en verkorten door uw bedrijf gezonder te maken, dat wilt u toch ook?